Groeten vanuit Hong Kong! - Reisverslag uit Hong Kong, Hong Kong van Mirjam & Martijn van de Woerdt - WaarBenJij.nu Groeten vanuit Hong Kong! - Reisverslag uit Hong Kong, Hong Kong van Mirjam & Martijn van de Woerdt - WaarBenJij.nu

Groeten vanuit Hong Kong!

Door: Mirjam

Blijf op de hoogte en volg Mirjam & Martijn

09 Mei 2009 | Hong Kong, Hong Kong

Dat is nou het voordeel van zo'n notebook meenemen, kunnen we snel voor het inchecken naar Sapporo nog even een berichtje achterlaten ;)

Vlucht naar Hong Kong is goed gegaan, alleen bijna niet geslapen zoals ik al had verwacht. Ik denk zo'n 20 minuten :( Tijn iets meer maar ook niet om over naar huis te schrijven. En nu is het opeens ochtend hier!

Dus: lekker gaar maar het is al superleuk natuurlijk. Op naar Japan!
Veel liefs allemaal en bedankt voor de lieve berichtjes tot nu toe, echt heel leuk om te zien

Kus Tijn & Mir

• 09 Mei 2009 - 06:49

Frank:

Mirjam,zie foto op Yahoo.com. foto hier plaatsen is mislukt.

• 09 Mei 2009 - 06:59

Jessie:

Ha jullie, ontzettend veel plezier gewenst op jullie spannende reis. Japan! Ik ken echt NIEMAND die daar al is geweest. Best origineel dus...nou ja, in jouw geval niet zo Mir, best voorspelbaar zelfs....:-). Slaap lekker vanavond! Ik zit nu in mn pyama in bed! XXX

• 09 Mei 2009 - 07:10

Peetje:

Hay jullie daar in hongkong...hallo zeg wat een eind weg....heel veel plezier in japan enne wij vinden het heel leuk om jullie avonturen zo een beetje mee te kunnen beleven, groetjes uit ritthem

• 09 Mei 2009 - 07:46

Maarten:

Weinig slapen is niet erg, want jullie hebben hier al voor jaren vooruit geslapen !! Even serieus, vergeet vooral niet om een goede film te maken. Twee tips: 1. vooral rustig van links naar rechts bewegen (en vise versa) tijdens het opnemen en 2. beperk het in- en uitzoomen (geeft een heel onrustig beeld !).
    Voor de rest: geniet ervan en groeten van Clara en Maarten.

• 09 Mei 2009 - 08:09

JO:

Hey Mir en Martijn, wat een superreis gaan jullie toch maken!! Geniet er met volle teugen van en ik ben heel benieuwd naar de verhalen straks! Ik ga morgen naar Barcelona met school maar dat is om de hoek vergeleken bij Japan ! Liefs van een jaloerse JO

• 09 Mei 2009 - 09:38

Inge:

He lieve schatten,
    leuk om zo snel wat van jullie te lezen! Geniet ervan en reis voorzichtig!

kus ing