Watervallen en wilde herten - Reisverslag uit Asahikawa, Japan van Mirjam & Martijn van de Woerdt - WaarBenJij.nu Watervallen en wilde herten - Reisverslag uit Asahikawa, Japan van Mirjam & Martijn van de Woerdt - WaarBenJij.nu

Watervallen en wilde herten

Door: Mirjam

Blijf op de hoogte en volg Mirjam & Martijn

12 Mei 2009 | Japan, Asahikawa

Blijkbaar kunnen we op deze gehele site maar 10 foto´s plaatsen, echt belachelijk, daar zitten we dus nu al aan :( Voor de foto's zie Hyves pagina van Mirjam: mirjamvansluijs.hyves.nl. Ik zal het gehele album vrijgeven voor iedereen, maar ik weet niet of je de foto's kunt zien zonder lid te zijn van Hyves. Zo niet, kun je altijd tijdelijk Hyves gebruiken en het later weer afsluiten.

We zijn nu in Asahikawa vlakbij Daisetsuzan National Park met prachtige bergen, watervallen en jaja, wilde herten. Die kwamen we ook nog tegen tijdens onze tocht. In de bergen zelf ligt nog sneeuw dus we konden niet overal heen, maar de watervallen hebben we in ieder geval gezien. Morgen naar Asahi-dake met zijn 'onsen', natuurlijke baden in de buitenlucht. Die willen we zeker niet missen (nou ja, dat geldt meer voor Mir dan voor Tijn, haha).

We overnachten weer in een ryokan, wat minder formeel dan de eerste en wat minder luxe, maar nog steeds prima en het eten is verrukkelijk! De eigenaresse kan een aardig woordje Engels en heeft ons al verteld dat haar zaak een familiebedrijf is dat al 110 jaar bestaat. Superleuk.

Nou, voor de foto's van watervallen, bergen en herten verwijs ik jullie naar Hyves, en tot snel weer! Dikke knuffel voor jullie allemaal!

Liefs Tijn & Mir

• 12 Mei 2009 - 21:04

Anne:

Lieve Mir en Tijn,
    'k Had al gezien dat je maar een paar fotootjes kunt plaatsen. 'k Heb er aan gedacht jullie extra fotoruimte cadeau te doen, maar dat gaat per 12 maanden blijkbaar! VAAG. Want jullie zijn 'maar' één maandje weg... Sorry. Ennuh; ik vind het eigenlijk "veel leuker" om de foto's te komen kijken terwijl jullie er uitleg bij geven enzo. Dus als jullie weer terug zijn! Spreken we bij deze af dat ik snel weer eens jullie kant op kom zodra jullie thuis zijn. Nu nog maar niet aan denken hoor, lekker genieten!! ;)

lIEFS,
    anne

• 13 Mei 2009 - 07:01

Marion:

Lieve M & M,

Geen probleem met die foto's, ik heb ze allemaal kunnen bekijken geweldig mooi. Alles goed met jullie dames. 's Avonds ga ik mee om ze te verzorgen en dan blijven we ook even om met ze te kroelen. Donna is een nacht thuis geweest maar was afgelopen nacht weer de hort op. En ze maken zelf de hordeur open. Donderstenen zijn het. Groeten van allemaal!

• 13 Mei 2009 - 10:28

Marleen:

Hi Mir en Martijn,

Wat een gave foto's zeg! Mooi daar! Leuk om te zien en te lezen wat jullie allemaal ondernemen tijdens de geweldige reis.

Ben benieuwd naar de volgende foto's en verhalen!

Groetjes Marleen

• 13 Mei 2009 - 18:46

Marjolein:

He Mirjam,

Gaat goed met jullie daar. Leuk zeg die positieve berichten en supermooie foto's.

Gisteren laatste cursusdag gehad van de opleiding. Afscheid genomen van Marjan, daar had ze het toch wel een beetje moeilijk mee. Ze was trots op ons, omdat zoveel het gehaald hadden (in totaal 4 gezakt). Maar we hebben hem binnen! Nu het mondeling nog. Mijn notitie is bijna af... dan effe niet teveel denken aan de opleiding en nog lekker een weekje naar Toscane en dan weer aan de slag voor de laatste loodjes!

Geniet er nog heerlijk van daar, maar dat zal wel lukken!

Groetjes Lein

• 13 Mei 2009 - 21:10

Margreet :

Hoi Mirjam,

Wat een prachtige foto's. Zo te zien genieten jullie volop.

Leuk om zo jullie reis te volgen.

Groeten,

Margreet

• 14 Mei 2009 - 21:12

Nel:

Hoi vakantie luitjes, morgen ga ik naar jullie poesjes. Zal ze lekker knuffelen of laten schrikken als ik met de stofzuiger aan de gang ga. Ben blij voor jullie dat het zo goed gaat, wordt vooral niet ziek!
    Wel griezelig dat aparte eten. (muizen-slangen???)Ik hou het maar op andijvie. hihihi
    Groetjes en het is vooral leuk om jullie te kunnen volgen. Nel

• 26 Mei 2009 - 11:49

Alma:

De twee M&M's gefeliciteerd. Geweldig nieuws. Heel erg leuk en in een relaxte omgeving ontdek je misschien nog meer verrassingen!!hahaha, grapje van mij.