Nara en noh-theater
Door: Martijn
Blijf op de hoogte en volg Mirjam & Martijn
20 Mei 2009 | Japan, Nara
De reis ging vlot, geweldig openbaar vervoer hier.
Heel veel coole poortwachters (mir voegt foto's toe op hyves, ga zo even kijken of ik hier nog een paar kan toevoegen.) en ENORME buddhas.
's avonds zijn we naar een klein sporthalletje gegaan waar Noh-theater werd gespeeld.
Als gelukkige werd ik eruit gehaald en ben ik compleet als Noh speler en public aangekleed. Dit was geweldig.
Mooie foto's vervolgens moest ik nog in het japans 'meespelen'. Schijnbaar kon ik goed de klanken nabootsen want de mensen vonden het geslaagd :).
Kortom weer een leuke ervaring.
Morgen naar koya-san centrum van het shinto-boedhisme, overnychting in een tempel en avondwandeling over een begraafplaats wordt dus leuk ;).
20 Mei 2009 - 13:45
Duncan:
Had je de tekst niet kunnen playbacken,dan had je nog iets aan die jarenlange ervaring in je jeugd! :-) -
20 Mei 2009 - 13:53
Liesje:
zie je wel.. eigenzinnige figuren halen ze er altijd uit! Ik sluit me aan bij Duncan, the hotdog zal het NOOOIT maar dan ook NOOIT overtreffen, xje van mij!
ik ga zo lekker genieten van een lang weekend... -
21 Mei 2009 - 08:36
Cees En Marijke:
Mooie reis zo te zien aan alle foto's. Wat genieten jullie!
Met poezen gaat alles goed.
Grtoetjes -
21 Mei 2009 - 16:08
Anne:
Lieve Mirjam en Martijn,
GEFELICITEERD!!
Hoop dat jullie het niet erg vinden dat ik jullie hier feliciteer (?), omdat jullie misschien liever iedereen het goede nieuws zelf vertellen. Vandaar dat ik niet vermeld waarmee ik jullie feliciteer ;)
Maar ik vind het helemaaaaaal geweldig hoor!! Super leuk en ik vond het ook geweldig dat je me opbelde vanuit Japan, Mirjam! Mag ook wel met zulk groot nieuws!! LOL, er zijn volgens mij maar 2 opties mogelijk... :))
Anyway, geniet ervan en ik hoor het nog wel ;)
Een hele dikke kus voor jullie!!
Liefs, Anne
En natuurlijk ook van Choice, Faith, Timo en Pluis xxx -
21 Mei 2009 - 19:21
Ik:
WAT! Ben je zwanger? -
22 Mei 2009 - 08:09
M & M:
Lieve M en M, we volgen jullie reis op de voet, geweldig om al jullie mooie verhalen te lezen, veel plezier nog, liefs van de andere M & M & cats