Hartelijke ontvangst in Kume-jima - Reisverslag uit Tokio, Japan van Mirjam & Martijn van de Woerdt - WaarBenJij.nu Hartelijke ontvangst in Kume-jima - Reisverslag uit Tokio, Japan van Mirjam & Martijn van de Woerdt - WaarBenJij.nu

Hartelijke ontvangst in Kume-jima

Door: Mirjam

Blijf op de hoogte en volg Mirjam & Martijn

29 Mei 2009 | Japan, Tokio

Die ferry naar Kume-jima was een leuk plan, maar die van 14:00 uur was uit de vaart genomen door de harde wind. Kan vaker voorkomen want het is nu bijna regenseizoen en er zijn nauwelijks toeristen. Wij dus terug naar het vliegveld waar we net vandaan kwamen, en vliegtickets gekocht. Vier keer zo duur, maar acht keer zo snel als de ferry!

Jammer dat we nu even geen foto`s kunnen plaatsen, maar jullie liggen in een deuk als jullie het vliegtuigje zien waar wij in hebben gezeten. Echt een propellorvliegtuigje, superklein, maar wel tof.

We zijn hartelijk ontvangen in Minshuku Amimoto waar we dus ook de enige gasten zijn, echt grappig. De eigenaresse spreekt geen Engels maar met wat Japans en gebaren komen we er wel uit. Superlief mens, we kregen nog een typische Kume-jima borrel van haar na het eten dus het was extra gezellig :)

Er staat een constante harde wind maar het is wel aangenaam warm (29 graden), en vanochtend zelfs veel zon. Lekker op het strand gelegen en in de zee gezwommen! Mooie schelpjes gevonden ook, en een grote cadeau gekregen van de eigenaresse.

We zitten hier echt in `the middle of nowhere`, maar vinden het heerlijk. Boeken lezen, schelpen zoeken, goed eten. Dat houden we nog wel even vol!

We zijn hier tot 1 juni, 2 juni vliegen we naar Tokyo (zal wel weer een schok worden haha) en 7 juni zijn we alweer in Nederland. Onze laatste week hier is dus bijna aangebroken!

Hele dikke kus van Tijn & Mir

• 29 Mei 2009 - 06:03

Ronald:

Geniet er nog even van en bereid je voor op de schok weer in aso-Nederland terug te komen. Azie is veel relaxer! ;)

• 29 Mei 2009 - 07:13

Liesje:

Haha... leuk zo'n ervaring in een vliegtuigje hihi! lekker relaxt op strand met boekje eten en drinken, klinkt goed hoor! Geniet hier lekker van en op naar volgende 'reisbeweging'..
    x vanuit zonnig Utrecht.. voor mij nog 1 dagje Arbeit en dan lang Pinksterweekend...

• 29 Mei 2009 - 09:38

Frank:

Rust nu maar even uit, de strijd is nog niet gestreden...... hahaha

Wij zijn op de camping met uitermate goed Pinksterweer in het vooruitzicht.

Sayonara, domo arigato, okairi, sodeska?

• 29 Mei 2009 - 16:10

Anne:

Geniet ervan, en wat leuk dat jullie zo super ontvangen zijn! Uh, Frank; wa zijdde gij?? LOL (subtitels komen nog, denk ik), ennuh; hoe kunnen jullie nu vanaf de camping op internet???? Haha, ik ben zeker weer hopeloos ouderwets, want ik weet echt niet hoe jullie dat nou doen (laptop mee, draadloos??).
    Mir en Tijn, wat gaat dat toch super snel om zo'n vakantie, echt niet normaal. Zien jullie er erg tegenop om weer naar huis te gaan, zouden jullie liever niet nog weken daar blijven, of valt dat allemaal wel mee? Hoe dan ook, geniet er nog maar met volle teugen van en ik ben benieuwd naar de foto's van dat vliegtuigje (klein kistje zeker).
    Dikke kus vanuit een warm, zonnig Breda (ik slaap morgen bij mama en Frank op de camping, yeehaa, echt leuk!).
    xxx

• 31 Mei 2009 - 19:10

Floor:

Hey M&M! Wat mooi, een huwelijksaanzoek daar (ik loop 4 berichtjes achter op jullie site ja, sorry, haha..)SUPER! Gefeliciteerd!! Geniet er samen nog even extra van daar romantisch op een min of meer verlaten strandje toch.. perfecte setting! Liefs floor