Na zonnige stranden weer verder.. - Reisverslag uit Tokio, Japan van Mirjam & Martijn van de Woerdt - WaarBenJij.nu Na zonnige stranden weer verder.. - Reisverslag uit Tokio, Japan van Mirjam & Martijn van de Woerdt - WaarBenJij.nu

Na zonnige stranden weer verder..

Door: Martijn

Blijf op de hoogte en volg Mirjam & Martijn

01 Juni 2009 | Japan, Tokio

Hi allen,

Wat gaat de tijd toch snel hier.
De afgelopen dagen hebben we heerlijk van de zon en strand genoten.
Mooie schelpen gevonden, bloemen, vlinders in een rustig eiland.
De familie waar we bij zijn is zeer gezellig, maar spreekt geen woord engels. Vandaag hebben ze ons rondgereden en getrakteerd op ramen(noodles).

Morgen alweer dit mooie eiland verlaten. Nog een korte overnachting in Naha om door te vliegen naar onze laatste bestemming, tokyo. Dit zal ongetwijfeld weer een cultuurschok teweegbrengen.

liefs m&m
p.s. we beginnen de dames thuis flink te missen...

• 01 Juni 2009 - 12:05

Mirjam:

Onze foto's van Kume-Jima staan vanaf nu op mijn Hyves-pagina: mirjamvansluijs.hyves.nl. We zijn nu in Naha en vliegen morgenochtend vroeg naar Tokyo! Dikke kus voor jullie allemaal.

• 01 Juni 2009 - 12:19

Marjolein:

He Mirjam,

Na een weekje Toscane weer aangekomen in Nederland...gelukkig ook hier heerlijk weer nu!
    En even jullie berichtjes bijgelezen. Echt super wat jullie meemaken en zien en geweldig zo'n romantisch huwelijksaanzoek...... Gefeliciteerd joh!
    Geniet er nog heerlijk van.... de laatste week alweer :(!

Groetjes Lein

• 01 Juni 2009 - 12:45

Anne:

Lieve Mir en Tijn,

Ik ben net thuis gebracht door Marieke en Erica (lief hè!). We hebben lekker gelogeerd op de camping bij mama en Frank. Het weer is hier echt zomers en ik ben dan ook flink verbrand (in de tuin van de Molenley, vrijdag jl.).. Nog veel plezier en als ik jullie niet meer 'spreek', alvast een hele goede terugreis (maar dat duurt nog wel even, dus geniet nog maar volop!!).
    Dikke kus

• 02 Juni 2009 - 07:34

Zus:

Klinkt goed ff zen worden.... wat ik van het oppasspul begrijp is dat het goed gaat met de dames! De old lady komt zelf kroelen bij mams, 't moet niet gekker worden! Hier een heerlijk relaxt Pinksterweekeinde gehad. Nu weer an die Arbeit, tja er moeten centjes worden verdiend. Ook de felicitaties namens Ellen! Gisteren hebben wij de Roparunners aangemoedigd met hun geweldige prestatie! x vanuit wederom een zonnig Utrecht, jammer dat ik achter mijn bureautjes zit

• 02 Juni 2009 - 07:54

Duncan:

Gewoon in Tokyo nog even genieten van de Game-arcades en een laatste keer karaoke voordat het te laat is. Hebben jullie al gekeken bij die computer spellen die je bestuurt met behulp van kaarten? Net als vroeger Magic, maar dan dat op het scherm je leger beweegt, echt bizar. Vind het wel echt iets voor jullie. Goed ook dat jullie even lekker op een eiland hebben relaxed. Kunnen jullie straks weer helemaal opgeladen alle spannende verhalen aan de thuisblijvers vertellen. Geniet er nog even van!

• 02 Juni 2009 - 08:17

Nicolette:

hi, het is erg leuk om jullie reis zo te volgen! Veel plezier in Tokyo.
    gr. nic

• 02 Juni 2009 - 15:52

Marion En Frank:

Lieve Mirjam en Martijn,

Heel veel plezier in Tokio. Dat zal wel even wat anders zijn dan de binnenlanden van Japan! Succes met de karatelessen die jullie nog gaan krijgen en Martijn gaat natuurlijk van alles bekijken op hetgebied van games en electronica!!!! We zien het al voor ons :). Heel veel liefs en groeten.

• 03 Juni 2009 - 01:21

Alma:

Geweldig zo'n fantastische eerste grote reis. Met gebarentaal valt altijd te communiceren.