Sayonara Nippon! - Reisverslag uit Tokio, Japan van Mirjam & Martijn van de Woerdt - WaarBenJij.nu Sayonara Nippon! - Reisverslag uit Tokio, Japan van Mirjam & Martijn van de Woerdt - WaarBenJij.nu

Sayonara Nippon!

Door: Mirjam

Blijf op de hoogte en volg Mirjam & Martijn

05 Juni 2009 | Japan, Tokio

Helaas, alweer onze laatste volledige dag hier in Nippon. Online inchecken is al helemaal gelukt, dus als we geen vertraging hebben komen we gewoon volgens plan zondagochtend vroeg op Schiphol aan.

Het is ons gelukt om Kabuki-kaartjes te bemachtigen en hebben dan ook van 11:00 uur tot 15:30 uur in het beroemdste Kabuki-theater van Japan gezeten! Was echt supermooi, vier verschillende stukken gezien met dans, muziek en toneelspel. Niet met je eens Duncan, dat een akte voldoende is ;)

Vanavond nog een keer karate trainen, deze keer bij onze grootmeester Saiko Shihan. Spannend! Morgen vliegen we aan het eind van de dag, om 18:30 uur, maar we gaan op tijd op weg naar Narita Airport. Zal wat sjouwen worden met alles wat we meenemen haha!

Tot gauw allemaal, een dikke knuffel en bedankt voor het trouw volgen van onze verhalen! Was superleuk!

Liefs van Tijn & Mir

• 05 Juni 2009 - 08:23

Duncan:

Hahaha, goed te horen. Hopelijk hebben jullie ook een goed geheugen, want ben benieuwd naar de details van alle 4. :-)
    Succes met de training bij jullie grootmeester!!! Na alle Japan-wandelingen zijn jullie natuurlijk 100% in shape, dus moet helemaal goedkomen!
    Sterkte ook met de terugvlucht!

• 05 Juni 2009 - 08:51

Linda:

Goeie terugreis!! En tot snel..
    Leuke verhaaltjes!

• 05 Juni 2009 - 09:05

Suzan:

Lieve Mirjam en Martijn, Geniet van jullie laatste dag. Goede reis terug! Dikke knuf van ons

• 05 Juni 2009 - 09:11

Petra:

jammer, gaat snel voorbij he.......goede reis terug
    groetjes uit ritthem

• 05 Juni 2009 - 09:39

M & M:

Lieve M & M, we hebben genoten van al jullie verhalen, een goede reis gewenst,
    groetjes van M & M

• 05 Juni 2009 - 10:07

Frank:

Bye bye Tokio, heb een goede thuisvlucht samen.

Eindelijk frisse Hollandse lucht, het moet niet gekker worden.....

Groetjes

• 05 Juni 2009 - 10:12

Marion:

Zit ik hier op mijn werk, heel nieuwsgierig tte wezen naar al jullie spannende verhalen. Heel goede reis en natuurlijk zijn we weer heel blij om jullie te zien. Vlieg ze en vooral slaap lekker in het vliegtuig!!

• 05 Juni 2009 - 12:44

(schoon)zus:

Dag soon-to be ex-japangangers... dat jullie je mooie verhalen, foto's en ervaringen met ons komen delen! Fijne terugreis...
    x

• 07 Juni 2009 - 10:42

Anne:

Ik hoop dat jullie een heel goede vlucht hebben gehad. Nu lekker eerst bij aankomst thuis lekker knuffelen met de katten en dan vast nog wat bijslapen? Ik vond het super om alle verhalen te kunnen volgen hier!! Heel veel liefs van mij!

• 07 Juni 2009 - 20:30

Alma:

Welkom thuis en helaas einde van een super reis. Wat zullen de katjes blij zijn en de poes uit Leidschendam.