Angkor What?!?
Door: Martijn
Blijf op de hoogte en volg Mirjam & Martijn
29 April 2011 | Cambodja, Khett Siem Reab
Heerlijk zo'n rustdag. Lekker niets hoeven te doen.
Gisterenmiddag alleen naar Angkor Wat geweest. De omvang is groots, maar zoals zo vaak, size isn't everything. Ik vond de plek zielloos. Er zat geen gevoel in, geen muziek.
De basreliefs (tekeningen op de muur) waren wel cool. vooral de 37 hemels en 32 hellen, al was het lastig om ze allemaal te onderscheiden.
De tempels zitten er zo'n beetje op. morgen tonle sap lake. De 'floating villages'.
Als ik ze op een rijtje moet zetten:
1. Beng Melea: de eerste , de beste. het klauteren over de stenen, de sfeer van de jungle, de relatieve rust
2. Bantey Srey: mooie voorstellingen in de steen, klein maar fijn
3. Ta Keo: tower of crystal glass. Leuk om als iemand die een beetje last heeft van hoogtevrees de trappen omhoog te klimmen en terug te klauteren. Maar het was het waard.
Voor de rest is het hotel super. De was wordt nu voor 3 dollar gedaan. Daarnaast zit ik vlakbij de old market. Geweldig, het ademt daar sfeer.
29 April 2011 - 06:54
Groeten, Frank:
"What anchor", daar kan ik nog wel iets mee. :lol:
Lukt het om de voetbal nog een beetje te volgen daar, Martijn? -
29 April 2011 - 07:01
Adelmar:
Hoi Martijn,
Mooie foto's! Zo te zien heb je het prima naar je zin daar. Is het eten een beetje goed binnen te houden :)?
Adelmar -
29 April 2011 - 08:52
Taco:
Zo te zien vermaak je je uitstekend! Ben je er al helemaal uit wat de vervolg locaties gaan worden?
Taco